Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kdo smo in kam želimo priti? Enostavno vprašanje, ki terja celovit in strukturiran odgovor z iSpletna stran, Facebook Instragram in … TikTok? Kdo bo napisal blog? Spletnih kanalov, ki so za podjetja in organizacije izjemno dostopni, je veliko! A katero izbrati? Je treba komunicirati na vseh?

Mala podjetja in organizacije se s komuniciranjem običajno trudijo sama, s kakšnim nasvetom znanca ali obiskom kakšne delavnice. Naši naročniki v glavnem prihajajo do zaključka, da sami ne zmorejo. Celega človeka za komuniciranje ne potrebujejo, ostali nimajo potrebnih znanje. Pa vendar se zavedajo, kako pomembna je prisotnost na spletu in družbenih omrežjih ter povezovanje spletnega z nspletnimi oblikami komuniciranja.

Kako lahko agencija komunicira namesto podjetja?

Ker se poglobimo v proizvode, storitve in vaše poslovanje. Ker izkoristimo komunikacijske kanale, ki jih že imate in pri komuniciranju sledimo vašim vrednotam! Ker sodelujemo in ne le delamo. 

Skupaj z vami pripovedujemo zgodbe in gradimo dolgoročne odnose s ciljnimi javnostmi in zasledujemo jasno zastavljene in merljive cilje. Izvajanje komuniciranja za naročnika ne more in ne sme biti kot kuhanje instant polente. Vsako podjetje ali organizacija terja individualni pristop.

Kontakt

KASPR, Janja Novoselc s.p. 
Kraška ulica 2, 6210 Sežana

Social

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING, izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme, sofinancirata Republika Slovenije in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kaspr © 2024. Vse pravice pridržane

Za izboljšanje uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.