Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oglaševanje na družbenih omrežjih in v spletu v svojem bistvu zajema zakup oglasnega prostora, upravljanje oglasnega prostora za doseganje zastavljenih ciljev, pripravo oglasov in optimizacija oglaševanja za doseganje zastavljenih ciljev. Tesno je povezano s komuniciranjem, ki ga opravljamo sicer. 

Verjamemo v dolgoročno načrtovanje komuniciranja kot celote, katerega del so tudi oglasne kampanje. Ob aktivnem upravljanju družbenih omrežij izvajamo ciljno usmerjene oglasne kampanje, ki so ključnega pomena za širjenje mreže sledilcev ter aktivno promocijo izbranih vsebin. 

.

Kontakt

KASPR, Janja Novoselc s.p. 
Kraška ulica 2, 6210 Sežana

Social

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING, izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme, sofinancirata Republika Slovenije in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kaspr © 2024. Vse pravice pridržane

Za izboljšanje uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.