Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Kako z Instagramom do novih kupcev? 

Delavnica o učinkoviti rabi Instagrama, njegovih zakonitostih, s konkretnim načrtovanjem vsebin, časovnice objav in pripomočkov temelji na učinkovitem doseganju ključnih segmentov kupcev. 

Glede na komunikacijske cilje spoznavamo, kako generirati vsebino, kje jo iskati, kako jo preoblikovati v zgodbo in tudi, kako jo plasirati na Instagram za doseganje zastavljenih ciljev. 

Ker digitalizacija narekuje spletne komunikacijske aktivnosti, je za uspešno doseganje ciljev ključnega pomena razumevanje načina delovanja različnih komunikacijskih kanalov (relacija osebna komunikacija – spletna stran – e-pošta – Facebook – Instagram). 

Delavnica predvideva tudi razpravo in načrtovanje podpornih aktivnosti ambasadorjev vaše blagovne znamke/izdelka/storitve. 

V drugem delu delavnice je predvidena konkretizacija 1. dela in priprava zgodb, prispevkov, akcijskih načrtov za kreiranje zgodb, ki je dolgoročno pomembna za implementacijo komunikacijske strategije. Z udeleženci se poglobimo v način oblikovanja načrta vsebin, modele in značilnosti priprave besedil, in uporabo pripomočkov za lažje izvajanje komuniciranja, z upoštevanjem vsebinskega marketinga v praksi. 

Delavnica je usmerjena v koncipiranje vsebin, namenjenih komuniciranju zastavljenih ciljev, v praktična in operativna navodila za lažje delo.

Delavnica je predvidena za do 5 udeležencev, zaradi obsega in intenzivnosti dela jo izvajamo v dveh terminih po 2 uri. Prvi datum si izberite, drugega določimo skupaj! 

Cena: 500 EUR + DDV, skupaj 610 EUR
Kontakt

KASPR, Janja Novoselc s.p. 
Kraška ulica 2, 6210 Sežana

Social

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING, izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme, sofinancirata Republika Slovenije in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kaspr © 2024. Vse pravice pridržane

Za izboljšanje uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.