kaspr 06 avgust 2013 10:42 0 Komentarjev

K@spr živi!

(Trenutni vrstni red0.0/5 Zvezde) Skupno glasov : 0
v Novice Obiskanost: 57939 0 0

Po premlevanju, kako naprej, je zaživel K@spr. Ne Casper ne Kasper. Ampak K@spr, ki ima svoj pomen, ki ga v poslovenjeni obliki nosi v svojem imenu. Komunikacijsko on-line svetovanje in pr. To pomeni K@spr, ki je beseda sestavljenka in sem jo, kot malo zagrizena ljubiteljica te naše slovenščine, spravila v bolj »slovenske« okvirje. 

K@spr, komunikacijsko svetovanje in stiki z javnostmi, Janja Novoselc s.p. je mlado podjetje, ki temelji na izkušnjah. Mojih izkušnjah, ki so na prvo žogo mogoče res videt samo novinarske, ampak so daleč od tega. K@spr je že pred samo registracijo dobil svojevrstno priznanje Regionalnega razvojnega centra (RRC) Koper, saj je bil kot poslovna ideja z realnimi možnostmi za uspeh izbran za vključitev v program Podjetno v svet podjetništva (PVSP) Obalno-kraške regije. 

Prav program PVSP je idejo podjetja K@spr dodelal, razvil, tam je dozorela, v času vključenosti je K@spr začel delovati in sodelovati pri prvih projektih. Tam, kjer so prepričale izkušnje, svežina in drugačen pristop. 

Zadnja sprememba: 08 november 2013 17:24

Brez komentarjev ...

Vpiši komentar

Ime: Obvezno polje.
E-naslov: Obvezno polje. Ni vidno
Spletna stran:
Prepiši varnostno kodo: Obvezno polje.
Komentar: Obvezno polje.