K@spr vabi na delavnice!

Komunikacijski vodič za vidno delovanje

 

Društva s svojim delovanjem pomembno prispevajo k dogajanju v naši občini. A pogosto se srečajo tudi s kakšno komunikacijsko zadrego. Kako dogodke in prireditve narediti čim bolj vidne? Na koga se obrniti, da se bo dogajanje znašlo v medijih? Kdaj sploh poslati vabila in kako nagovoriti čim širši krog ljudi? Kako pripraviti prireditveni prostor in kako se na sam dogodek pripraviti?


V Kosovelovem domu v sodelovanju z Javnim skladom za kulturne dejavnosti – izpostava Sežana in podjetjem K@spr, komunikacijsko svetovanje in stike z javnostmi pripravljamo delavnice za člane društev, ki odgovarjajo na vsa zgoraj zastavljena vprašanja.


V delavnicah z naslovom Komunikacijski vodič za vidno delovanje bomo v dveh srečanjih obnovili osnove javnega nastopanja, tehnike priprave na nastop, tehnike premagovanja treme. Pripravljali bomo vabila, sporočila za javnost in svetovali, kako komunicirati z mediji. Splet in družbena omrežja so lahko stičišče društev in njihove ciljne publike. Ponudili bomo nekaj odgovorov, zakaj je spletna prisotnost pomembna za delovanje organizacij in kako jo doseči. Reševali bomo tudi logistične zagate področja organizacije prireditev (kam posesti povabljence, kam namestiti fotografe, kako se po odru premikamo in kako rokujemo), preleteli protokol, ki velja na prireditvah, in vse omenjeno tudi preizkusili v veliki dvorani Kosovelovega doma.


Da bodo informacije ostale varno shranjene, bodo udeleženci na prvem srečanju dobili mini priročnik Komunikacijski vodič za vidno delovanje, ki vsebuje na srečanjih podane informacije in bo lahko v prihodnje služil kot pripomoček za pripravo prireditev, komuniciranja in javnih nastopov.


Delavnice bodo potekale 7. in 14. 4. 2015, ob 16h, v Kosovelovem domu. 

Število prijav je omejeno, kotizacija znaša 130 evrov na osebo. Ker se zavedamo pomena društev in njihovega delovanja, je cena za društva in nevladne organizacije prijaznejša in znaša 70 evrov na osebo (če bo prijavljenih več kot 10, bo še nekoliko nižja – 60 evrov). Prijavnico najdete tukaj.


Postanite vidni, drugačni in za vse, ki jih nagovarjate, privlačni!


 

Brez komentarjev ...

Vpiši komentar

Ime: Obvezno polje.
E-naslov: Obvezno polje. Ni vidno
Spletna stran:
Prepiši varnostno kodo: Obvezno polje.
Komentar: Obvezno polje.